OPTIMAL

O kompaniji

Osnovana u toku 1992 godine Optimal KG nudi uspešno delove za kočioni uređaj i volan, motor i druge rezervne delove za automobile. Dinamika u kojoj se Optimal KG razvija godinama, pokazuje da je njena koncepcija za razvoj punovredna, koja se osniva na poverenju između snabdevača i klijenta.

Intenzivni i otkriveni uzajamni rad sa klijentima je na prvom mestu što se tiče načina rada Optimal KG-a. Kvalitet proizvoda i visoki standard nuđenog servisa su ključ za udovoljavanje klijenata, a dostizanje visokog srandarda je jedan od prioriteta kompanije.

Pomoću modernih komunikacionih sredstava i logistike kao I velike magacinske teritorije Optimal KG garantuje odličan servis i veoma dobru mogućnost dostave. Svi proizvodi su odličnog kvaliteta i odgovaraju evropskim i međunarodnim standardima koji se odnose na tržiše rezervnih delova kao napr. proizvodne norme TS 16949, QS 9000, VDA 6.1, ISO 9001:2000  i naročito GVO Nr. 1400/2002.

Grupe artikala: Gumeni zaštitnici homokinetičkog zgloba, Elastični ublaživač vibracija motora, Ublaživač nosača, Spojnica kardanskog zgloba, Ublaživač karburatora, Držači, Kraj spone, Glavčine prednje i zadnje, Ležaji za prednje i zadnje glavčine, Ležaj španera, Ležaj španera, Nosači, Kočioni diskovi, Kočiono crevo, Amortizeri, Amortizeri prednjeg poklopca, Mehaničke letve volana, Hidraulična letva za volan, Amortizer za zadnji poklopac, Parazitne rolne, Ublaživač droselovog ventila, Lanac uljne pumpe, Konzola motora, Gumica za hladnjak, Parazitne rolne, Remenica matica, Gumeni ležaji, Viseći ležaj, Odbojna guma amortizera, Šelne amortizera, Gumice (ublaživači) amortizera, Gumice/pregrade opruge, Gumice za štanglu, Gumice prednjeg/zadnjeg nosača, Hidraulična sfera, Osiguravajuća navrtka, Pukavac, Komplet za remont pukavca, Štangle volana, Vezni stabilizator, Kočioni bubanj, Šelne za letve volana, Volanska veza, Ležaj amortizera, Štangla zadnja poprečna (dijagonalna)

Zvanični sajt www.optimal-germany.com

Trenutno na sajtu

Imamo 2 gostiju na mreži

Auto delovi - LEMAN MOTORS doo,
Ustanička 239, Beograd (ugao sa Bulevarom Kralja Aleksandra)
Telefon: 060/0393-011, 060/0393-012
email: lemanmotors@gmail.com